Google Cardboard Premium 2019 << terug

De Google Cardboard Premium 2019 wordt geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit karton en lenzen waardoor het product lange tijd meegaat. Bovendien wordt de bril in elkaar gevouwen geleverd en is daarom binnen 10 seconden klaar voor gebruik.

Specificaties

Google Cardboard is veruit de populairste vr bril van dit moment. Vorig op de markt gebracht door de zoekgigant en inmiddels meer dan 1 miljoen keer verkocht. De kartonnen vr bril wordt als plat pakket geleverd en dient zelf in elkaar gevouwen te worden. Dit is een zeer eenvoudig proces dat slechts 30 seconden in beslag neemt.

Voordelen:

- Goedkoop en makkelijk in gebruik;
- Werkt met bijna alle smartphones.

Nadelen:

- Karton is minder duurzaam dan plastic variant zoals bijvoorbeeld de Homido Virtual Reality bril

Welke telefoons zijn geschikt voor de Google Cardboard Premium 2019?

Bijna alle Android, iOS en Windows phones zijn volledig geschikt voor de Google Cardboard Premium 2019.
Hieronder vallen:

Samsung Aktiv S, Galaxy (Ace 3, Beam, S2, S3, S3 Mini), S4 (Active, Mini), S5, S6, S6 Edge, S6 Edge+
iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6(S), 6(S) Plus
Sony Xperia S, SP, T + Z1 en later
LG G2, Optimus 3D Max (P720), Optimus 4X HD (P880), Optimus G (E975), Optimus G Pro + P940 Prada 3 en later
Google Nexus 4 & 5 en later
HTC Eco 3D, One (Mini, S, X, X+), Sensation, Sensation XE, Velocity 4G en later
Motorola Moto X en later
OnePlus One en later
Huawei Ascend G 615 + P1 en later

Gedeeltelijke ondersteuning wordt geboden door de volgende toestellen:

HTC One (X)
Motorola Moto G
Samsung Galaxy S3

Hoe werkt de Google Cardboard Premium 2019?

Zeer eenvoudig. Zodra het klittenband van de Google Cardboard aan elkaar is geplakt kan de desbetreffende Virtual Reality content bekeken worden.

Ritech << terug

De verbeterde versie van de populaire Ritech. Is zo'n 25% groter waardoor je minder dicht op je telefoon zit en scherper beeld hebt, mede dankzij de verbeterde lenzen.

Specificaties

Hoe werkt de besturing van de Ritech?

Je plaatst je smartphone aan de voorzijde, doet de klep dicht en je kunt direct aan de slag.In tegenstelling tot Cardboard wordt deze vr bril zonder magneet geleverd. Dit is echter geen probleem want bijna alle apps zijn te besturen door simpelweg naar een bepaalde plek te kijken!

De Ritech PRO is het nieuwste model in de kunststof VR brillen. De bril is gemaakt van degelijk kunststof en is voorzien van een comfortabele verstelbare hoofdband. De zachte rand aan de voorkant is gemaakt van comfortabel foam welke fijn aansluit op het gezicht. In tegenstelling tot de Cardboard brillen zal de Ritech 2 vele malen comfortabeler aanvoelen op het gezicht.

De Ritech is voorzien van lenzen welke een hele stap beter zijn dan de Cardboard brillen. Hiernaast is de Ritech PRO ook een ruime stap groter zodat hij erg goed samen gaat met de grotere smartphone modellen.

De Ritech PRO Virtual Reality bril heeft afstelmogelijkheden wat betreft de lenzen. Ook is er een magneetswitch aan de zijkant beschikbaar welke gebruikt kan worden voor het selecteren van opties in apps.

Voor welke smartphones is de Ritech geschikt?

De Ritech is geschikt voor elke smartphone van 3,5 tot 5,7 inch.

homido << terug

De Homido is een complete en comfortabele vr bril. De stevige plastic bri is volledig af te stemmen op je hoofd en ogen zodat je altijd scherp beeld hebt, mede dankzij de hoogwaardige lenzen.

Specificaties

De Homido is een vr bril in het hoogste prijssegment en wordt zeer compleet geleverd. De diverse lenshouders zorgen dat ook mensen die bij- of verziend zijn een optimale ervaring hebben. Daarnaast is de afstand tussen de lenzen onderling en tussen de lenzen en de telefoon nauwkeurig af te stemmen. De Homido wordt door tweakers als best getest.

Hoe werkt het?

De Homido bevat aan een voorzijde een buigbare cllip waar je je telefoon tussenklemt. De clipt zorgt ervoor dat je telefoon stevig vastzit en indien deze wat groter is aan de buitenzijde uitsteekt. Homido heeft een eigen app, een zogenaamde HUB, waar alle apps te vinden zijn die met de Homido werken.

Voor welke smartphones is de Homdio geschikt?

De Homido werkt in principe met elke (nieuwe) smartphone, zowel Android als Apple. De ideale schermgrootte is 5 inch maar je kunt telefoons t/m 5,7 inch gebruiken.

Hieronder vallen onder meer de:

Apple iPhone 6 / 6+
Apple iPhone 5
Apple iPhone 5C
Apple iPhone 5S
Apple IPhone < 5
HTC One
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S5
Samsung Note 3
Samsung Note 4
Nexus 4
Nexus 5
Sony Xperia Z2
LG G3
Oneplus One
Staat je telefoon er niet tussen? Neem dan even contact op voor meer informatie.